Selecteer een pagina

Op naar de top

Wij klimmen rustig maar gestaag naar de top van de berg genaamd 'ISO-certificering 9001'. In samenwerking met Voicus hebben wij onze stakeholders omschreven en het SWOT-model ingevuld. Hiermee hebben wij een analyse gemaakt van sterke/zwakke punten en mogelijke kansen/bedreigingen. Binnenkort volgt de implementatie van ons kwaliteitsmanagementsysteem. Het is een lange weg naar de top, maar het uitzicht is prachtig!

Klaar voor de start...

De nieuwe loopshirts zijn binnen 🙌! Ook dit jaar sponsoren wij Loopgroep Oegstgeest. De leukste club in de regio 🤸‍♂️.

Mag het licht aan

Nou weet ik dat wij bezig zíjn om ISO gecertificeerd te worden, maar mijn collega gaat wel erg ver 😂. Veiligheid boven alles 🙌.

Een jarige bij T2

Bijna leeg! Een 'little brown bag', ter ere van Eelko's verjaardag. Gefeliciteerd supercollega en fantastische art director!

Wild Orange Day

Vandaag bij T2: 'Wild Orange Day'. De studio ruikt heerlijk en de essentiële olie geeft extra kracht en energie. Dat gebruiken wij vandaag om het handboek kwaliteitsmanagement verder uit te breiden, zodat wij straks ISO certificering 9001 'in the pocket' hebben. Sta jij ook voor kwaliteit? Bel T2.

T2 steunt VOKK

LEF! Dat hebben de lezers van dit magazine. Maar de redacteuren ook, want zij durfden het aan om het blad compleet te laten restylen door T2. Samen zijn wij om de tafel gegaan en al snel vlogen de ideeën in het rond. We begrepen elkaar, werkten goed samen en zie hier het eindresultaat. Een eigentijds blad met een nieuw logo. Het laatste gesponsord door T2, omdat wij de VOKK (Vereniging Ouders Kinderen & Kanker) een warm hart toedragen. Wil jij ook de VOKK steunen, kijk op www.vokk.nl of mail naar bureau@vokk.nl.

Holland's Duinen

Kijk, dit is de nieuwe editie van het blad Holland's Duinen. Mooi hè. Wij zijn zelf erg onder de indruk van het covermodel ;).

Picture perfect

Een goede foto is het halve werk. Het valt goed op en laat dat nou net de bedoeling zijn 🙌.

Essentiële oliën

Binnenkort ruikt onze studio naar essentiële oliën. Citroen voor een goed humeur, optimisme en focus. Munt tegen vermoeidheid, Forgive voor stressreductie en Breathe om weer op adem te komen. En tot slot, een hele leuke: Wild Orange ter bevordering van de creativiteit.

Smakelijke verrassing!

Oef, toch nog even naar de gym...weer een tevreden klant. Bedankt Anne-Maartje voor de lekkere verrassing. Succes met Kinderpraktijk SPRING.

Oegst!Live

Nieuw logo voor Oegst!Live. Een samenwerking van Rabobank, Dorpsmarketing Oegstgeest en Cultuurfonds Oegstgeest. Deed het heel goed op de grote schermen van Dorpscentrum Oegstgeest.

De nieuwe Attent

Koninklijk bezoek! De leden van Vereniging Ouders Kinderen en Kanker lezen erover in de nieuwe Attent. Fijn om te mogen werken voor deze geweldige vereniging!

Attentie kraanwaterfans

Receptenboekje Kraanwatercocktails & Smaakjeswater. Een ‘must have’ voor alle kraanwaterfans. Styling foto's, fotografie, copy, vormgeving en productie door T2. Met dank aan Erwin, Monique en Daan.

Work in progress

Work in progress #photoshoot #photography #photographer #styling #studio #recepy #book #fotoshoot #recept #boek #fotograaf #design #communicatie

Het familieleven van de kerkuilen

Vers van de digitale pers. Illustratie en copy door T2. Vanaf nu allemaal kijken naar deze lovebirds!

Pitch voorbereidingen

Voorbereidingen treffen voor een hele leuke pitch! #latenzienwiejebent #latenzienwatjekan #pitch #designbureau #driebureaus #design #designers #communicatie #online #offline #mix #zinin! #thenetherlands

Wat gebeurt er na uw melding?

Voor het CBG (College ter Beoordeling van Geneesmiddelen) heeft T2 Design en Communicatie een infographic ontwikkeld. Wat gebeurt er met uw melding? Het CBG beoordeelt de meldingen. Komt de bijwerking door het medicijn, dan komt het CBG in actie. Lees meer over bijwerkingen op de CBG-website

Vogeltelpost

Signing voor de gemeente Katwijk #birds #sea #signing #buitenbord #vogel #katwijk #gemeentekatwijk #informatie #vrijstaand #design #communicatie #thenetherlands #lookatthebirdie

Uit de losse pols

Misschien ook wel eens leuk om de ruwe schetsen van de dag te zien. In de brainstormfase wordt vaak 'even snel' een schets gemaakt. Voor je het weet vliegen de ideeën door de studio. Zo helpen wij opdrachtgevers bij het vinden, bereiken en bedienen van hun doelgroep.

Een eigen wijn

En wat zetten wij vanavond op tafel? Een eigen (Gallo)wijn, gefotografeerd in onze mooie tuin. Met een robuuste Galloway rund op de label. Afscheidscadeau voor Debbie, waarmee wij vele jaren heel erg fijn hebben samengewerkt.

Herbruikbare bekertjes

Design en tekst kun je bewust inzetten om medewerkers in beweging te krijgen. In dit geval, tot 4 x richting de koffieautomaat met een herbruikbaar bekertje. En als de bekers na gebruik goed ingezameld worden, dan volgt een recyclingproces. Goed initiatief van opdrachtgever Dunea. Wil jij dit binnen jouw organisatie? Bel T2!

Daar worden wij b(l)ij van!

Wij houden van bijen en vlinders, jij ook? En we worden b(l)ij van dit bord. Gemaakt, geproduceerd en geplaatst door T2 voor de gemeente Oegstgeest.

Een nieuwe designer!

Jippie, we hebben een nieuwe designer! Marije gaat als kersverse T2-er wensen van opdrachtgevers vertalen naar visuele ontwerpen. We werken nu al een tijdje samen en het lijkt alsof het altijd al zo is geweest. Vandaag was de dag aangebroken dat Marije een T2-selfie moest maken voor plaatsing op onze website . Het is zoals jullie kunnen zien goed gelukt! Gelukkig wil ze na dit verzoek nog steeds bij T2 werken 😄😅. Komen jullie gauw eens kennismaken?

Nieuwe bussen voor SKO Oegstgeest

Mooie bussen, mooi ontwerp. Met herkenbare kleurencombinaties voor de kinderen van SKO Oegstgeest. Met welke bus wordt jouw kind vervoerd? De gele, groene, rode of blauwe?

Expeditie Duin & Water

Gisteren was Dunea's eerste, zeer geslaagde Expeditie Duin & Water met T2's cartoons toegepast op alle uitingen. Zo'n 500 kinderen tussen 8-12 jaar hebben missies uitgevoerd en leerden zo op een speelse manier over het werk van monteurs, onderzoekers en duinwachters. Ook dit project kunnen we met trots afvinken 😃!

Infographic in de krant

Zien wij net recent werk van T2 (een kleine maar belangrijke infographic over energie uit water) in de krant 😃.

Waterbar

En weer een mooi ontwerp van T2 voor Dunea. Staat in Het Nationale Theater Den Haag. Achterwand waterbar ONDINE.

De eerste editie

Nieuw #magazine #natuur #duinen #eersteeditie #papier #artikelen #foto's #fotografie #mooidesign #topsamenwerking #ruggetje #nationaal #park #hollandse #duinen #NPHD #universiteitleiden #Leiden #thenetherlands

Welkom bij de Klinkenbergerplas

Bijzonder om als lid en sponsor van Loopgroep Oegstgeest aanwezig te zijn bij de opening van de Klinkenbergerplas. Tijdens de openingsronde konden wij hardlopend het prachtige gebied en de heldere signage bewonderen. Vormgeving, productie en plaatsing van de borden door T2 in opdracht van de Gemeente Oegstgeest.

NPHD bij DWDD

Nationaal Park Hollandse Duinen zit bij de top 3 in de verkiezing Mooiste Natuurgebied van Nederland.Trots en blij. Ook op ons team voor het ontwikkelen van de #campagne en het #beeldmerk #design #communicatie

Stijlvolle karaffen

Trots op dit initiatief van Dunea. Design, copy en fotografie verzorgd door T2.

Speciaal drukwerk

Old school card for our cliënt #graphicdesign #welovepaper #designisinthedetails #communicatie

Hutten bouwen

Logo design voor HUT'16 #huttenbouw #oegstgeest #sponsoren #goededoelen  #logos #polsbandjes

Digitale Marketing Strategie

800 pagina's opgemaakt en alle grafieken gerestyled....bijna klaar! We weten nu echt ALLES over digitale marketing strategie :-).

De nieuwe website

Geert-Jan en Eelko zijn druk bezig met het design van onze nieuwe website (T2 Design en Communicatie).

BedanktTAART

Zo blij met deze 'bedanktTAART'. Superlief van de Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker. Naast fijn samenwerken, kunnen wij met gedeelde krachten ook hele mooie dingen maken. Zoals recentelijk de restyling van magazine ATTENT. Wat hebben wij toch attente opdrachtgevers 😊.

Al gespot?

De nieuwe auto's van Expertisecentrum Uniek? Dat kan best, want ze vallen goed op. Vanaf 2014 timmeren zij aan de weg. Wij zijn trots op deze duurzame samenwerking en zijn zeer tevreden over deze coole, flitsende, vrolijke full wrap 😍. Kijk voor meer info op: www.expertisecentrum-uniek.nl.

Kerkuilen TV

Wat weet jij over Kerkuilen? Test en vergroot je kennis in bezoekerscentrum De Tapuit. Daar kun je 'live' het wel en wee van de familie Kerkuil volgen, terwijl je vragen beantwoordt over deze schattige vogels. T2 verzorgde het ontwerp en de toppers van Atwee bouwden de kast en plakten daar magneetfolie op. De magnetische antwoordkaartjes kun je op de juiste plek plakken. Handig toch?

Tot bloei gekomen

Deze week zijn weer veel mooie projecten tot bloei gekomen. Materialen Leiden Marathon (kleding hardlopers Dunea en kleding vrijwilligers, water/marktkramen 'Fris van Start tot Finish'), bord 'Vlinders en Bijen' voor de Gemeente Oegstgeest. Belangrijke rapporten voor CAK, mini-expositie Veteranendag 2019 Bezoekerscentrum De Tapuit, iconen t.b.v. klantcommunicatie Dunea, infographic voor het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen en nog veel meer. En als kers op de taart een rondje ISO certificering met onze verandermanager Astrid. Een geweldige week met geweldige opdrachtgevers. We staan vanaf maandag weer klaar voor nieuwe opdrachten! Fijn weekend.

Wat is belangrijk voor duin en water?

In deze digitale infographic kan je met behulp van de 9 hotspots informatie vinden over de duinen en water.

(Winkel)ruiten beplakken

Het was weer een mooie dag voor het beplakken van een groot aantal Oegstgeester (winkel)ruiten. Ik zou zeggen, ga eens (Terug) naar Oegstgeest!

De kunst van het construeren

Gisteravond groot feest bij IMd Raadgevende Ingenieurs. Lancering boek 'De kunst van het construeren'. Een prachtig boek vol bijzondere projecten. Design door T2. Bedankt voor de leuke opdracht!

ISO certificering 9001

We starten zo met de 2e sessie i.v.m. het halen van de ISO certificering 9001. Sessie over stakeholders onder leiding van www.voicus.nl #verandermanagement.

Terug naar Oegstgeest

Deze prachtige raamstickers 'Terug naar Oegstgeest', zijn sinds kort op 5 locaties in Oegstgeest te vinden. Ontworpen, geproduceerd en 'geplakt' door T2. Binnenkort zijn ze op veel meer locaties te vinden.

Op pad door Oegstgeests

Lancering Fiets-en wandelroute Herman Boerhaave bij Kasteel Oud-Poelgeest. T2 mocht het logo, de huissstijl en folder ontwerpen voor Dorpsmarketing Oegstgeest. Bedankt voor de leuke opdracht en prettige samenwerking.

Kleuren kiezen

Kleuren kiezen voor #folie #beplakking #borden #signage #gevelbord #groot #reclame #ralkleuren #design #communicatie #thenetherlands

Een nieuw podcast(station)

En weer een afgerond project! Dit keer een logo voor STUDIO ENERGIE. Een nieuw podcast(station). Tune in om interviews te horen met prominenten over energie en de energietransitie.

Check de medicijndoos

Infographic: 'Check de medicijndoos', vormgegeven door T2 voor het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen. Belangrijke informatie ondersteund door visuals.

Keep it natural

Keep it natural #handout #littlecard #sko #pencils #anotherhappycustomer #ontwerp

Frisse (nieuwe) uitstraling

Wij zijn trots op de frisse uitstraling van de 'nieuwe' Dunea huisstijl. Helemaal in lijn met de kernwaarden van deze organisatie! Design is communicatie!

Hotel Ramada

Menu on Polypropeen for our cliënt Ramada #design #communication #hotelramada #practical

Character design

Een nieuwe character in de maak! Binnenkort meer hierover #character #design #communicatie #illustratie

Lokaal Fonds Oegstgeest

Leuk om je logo ontwerp terug te zien bij de Wereldwinkel #oegstgeest #wereldwinkel #design #communicatie #identity

T2 Design en Communicatie
Rijnstraat 146
2223 EB Katwijk

071 40 20 555
Info@t2design.nl 

Volg ons op social media!