Selecteer een pagina

Blog

Spoel al je kranen door na je vakantie

We hebben een belangrijke boodschap van Dunea aan vakantiegangers mogen ontwerpen in de vorm van een korte animatie.

Ruim 200 openbare tapkranen

Wist je dat… drinkwaterbedrijf Dunea ruim 200 openbare tapkranen in hun leveringsgebied heeft staan?🚰 Ideaal met deze zomerse temperaturen, waarbij je goed moet blijven drinken! 🥵

Een tijdje terug hebben we de gebruiksvriendelijkheid verbeterd door middel van stickers, waarop staat aangegeven welke maanden van het jaar je van de tapkranen gebruik kan maken en hoe je snel en gemakkelijk een storing aan de kraan kunt doorgeven aan Dunea.

Maak jij wel eens gebruik van de openbare tapkranen? 💦

Heldere, toegankelijke taal

In de Bollenstreek wonen zo'n 15.000 mensen die moeite hebben met lezen, schrijven, rekenen en/of computervaardigheden. Heldere, toegankelijke taal vanuit gemeentes naar de inwoners toe is dus erg belangrijk. Zo is het Taalpact ontstaan vanuit de gemeentes in de regio: een document waarin afspraken zijn gemaakt over laaggeletterdheid.

Wij hebben vaker te maken met laaggeletterde doelgroepen en weten uit ervaring, dat ondersteunende visuals bij teksten helpen om de informatie begrijpelijker te maken. Maar omdat niet altijd alle informatie in beelden omgezet kan worden, is het Taalpact in deze een belangrijk document. Wij zijn trots dat we de vormgeving van dit communicatiemiddel mochten verzorgen! 😊

Stichting Lezen en Schrijven, Gemeente Noordwijk, Gemeente Hillegom, Gemeente Lisse, Gemeente Teylingen, Gemeente Oegstgeest, Taalhuis Bollenstreek.

Nieuwe editie van Holland’s Duinen

Deze week is er hard gewerkt aan een nieuwe editie van Holland’s Duinen 😅. Een magazine van Dunea vol interessante informatie over duinonderzoek in Berkheide, Meijendel en Solleveld.

Bij de vormgeving van zo’n dik nummer zorgen wij ervoor dat de informatie overzichtelijk blijft, zodat lezers geen ‘overwhelmed’ gevoel krijgen. Een goede afwisseling tussen tekst, beeld en tabellen en het gebruik van tussenkopjes geeft rustmomenten tijdens het lezen. De leesbaarheid van tabellen wordt behouden, door goed gebruik te maken van kleur.

Deze toepassingen op de vormgeving werken zò goed, dat het aantal pagina’s bij elke editie hoger wordt 😊. Steeds meer schrijvers melden zich voor het schrijven van artikelen. Een groter compliment kan @dunea_nl niet krijgen

#design #communicatie #duinen #holland #nphd #dunea #natuur #natuurliefhebbers #t2designers #leiden #nederland

Tijd voor taart!

🍰 Iets wat we bij T2 wel vaker denken, maar nu hebben we ook écht iets te vieren! 🥳 We zijn dit jaar goed begonnen met een gewonnen tender én het opnieuw behalen van de tussentijdse audit voor ISO 9001 Kwaliteitsmanagement 👏

HO HO HO

Begin jij ook al in de kerststemming te komen? 🎄 Wij zijn open tot 25 december 2021, dus als je nog een bijzondere kerstkaart of nieuwjaarswens nodig hebt, klop dan gauw bij ons aan! 😊 Daarna staan we vanaf 3 januari 2022 weer voor je klaar om samen aan mooie projecten te werken.

Marten Toonder Natuurpad

Op een dag als vandaag is het tussen de buien door prima wandelweer 🌦 Als jij nog je dagelijkse 10.000 stappen moet zetten, dan kun je dit ook doen door langs het Marten Toonder Natuurpad in Oegstgeest te wandelen. De informatieve borden die je onderweg tegenkomt, zijn door ons ontworpen. Het stalen zwart-gepoedercoat frame en hufterproof plaatmateriaal kan wel tegen een stootje. Lekker duurzaam!🌱

Brak grondwaterproject

Naast de prachtige monumentale watertoren van Dunea staat sinds kort een informatiebord over het brak grondwaterproject waarmee Dunea bezig is. Overzichtelijke informatie in twee talen en een infographic verhelderen het project. Wij ontwikkelden dit mooie bord in samenwerking met Sandra Zittersteijn van Dunea.

Dus, wil je vandaag lekker uitwaaien (of wegwaaien!) en iets leren over waterwinning, dan is het bezoeken van deze plek zeker de moeite waard.

#brakgrondwater #drinkwater #freshman #EULIFE #drinkingwater #design #communicatie #infographic

Spandoek in het duingebied

Duidelijk communiceren zonder teveel te willen sturen kan een uitdaging zijn. Het gaat erom dat je een juiste afweging maakt tussen de inhoud van de boodschap en het verwachte effect daarvan op de ontvanger. Zo ook voor dit spandoek. Misschien heb je ‘m al eens zien hangen in het duingebied?

In de fase voorafgaand aan ons designproces bespreken wij met de klant, welk effect een communicatiemiddel moet hebben op de doelgroep. Zo weten wij in een vroeg stadium welke keuzes nodig zijn om tot een passend communicatiemiddel te komen. En realiseren we samen een ontwerp dat er niet alleen mooi en professioneel uitziet, maar ook écht werkt. #design #effectief #communiceren #doelgroepen #Dunea #NPHD

#Ikloopmetjemee

Wij steunen kinderen met kanker! Door deze kleurrijke sokken te dragen, steunen wij iedereen die te maken heeft (gehad) met kinderkanker. Kinderkanker heb je namelijk niet alleen #Ikloopmetjemee ❤️.

Koop nu jouw paar via de webshop van Vereniging Kinderkanker Nederland of in de webshop van Sokstudio.nl.

De volledige opbrengst gaat naar de Kanjerketting! Meer informatie vind je hier: www.kinderkankernederland.nl/bestel-kanjerkettingsokken

Duurzame en educatieve bingokaarten van Dunea

BINGO! Daar zijn ze dan, de duurzame en educatieve bingokaarten van Dunea Ze worden ingezet bij educatielessen op basisscholen. Door het bekijken van de plaatjes, wordt het voor leerlingen meteen duidelijk dat drinkwater bij veel dagelijkse activiteiten wordt gebruikt. Tijdens deze lessen wordt er ook gesproken over bewust watergebruik. Een onderwerp dat op dagen als deze met hoge temperaturen niet onbelangrijk is. 💦 Wij ontwikkelen Dunea's educatiemiddelen. Van online interactieve quizzen of een illustratieve interactieve praatplaat tot ‘old school’ gedrukte bingokaarten! Drukwerk met een speciale afwerking, zodat deze bingokaarten oneindig vaak gebruikt kunnen worden door de leerlingen. 🙌 Met dank aan drukkerij Atwee.

Wij wensen de lopers veel succes!

De leden van Loopgroep Oegstgeest mogen eindelijk weer samen trainen 🙌. Omdat dit vanwege de geldende coronamaatregelen veilig moet verlopen, wordt er buiten verzameld. De ontmoetingsplek wordt gemarkeerd door de Loopgroep Oegstgeest beachflag. Wij wensen de lopers veel succes! 👍 #Sponsor #T2 #Loopgroep #Oegstgeest

Beroepsdeformatie:

Het vertonen van blikvernauwing ten gevolge van het beroep dat men uitoefent. Het is de vraag of je daar last van hebt. Wij niet, vandaag eten we een echte en morgen waarschijnlijk ook. #koningsdag #designstudio #communicatie

Zomertijd

Let op! De klokken gaan dit weekend een uur vooruit. Vóórjaar = vóóruit. Dat betekend een uur minder slaap 😴. Desondanks zijn we maandagochtend klokslag 9.00 weer scherp, gefocust en klaar voor leuke, nieuwe projecten 😁. Fijn weekend allemaal.

Iconen zijn hot!

En dat niet alleen, ze zijn ook functioneel. Daar houden wij van. Voor Dunea, CAK en Nationaal Park Hollandse Duinen zijn al (uitgebreide) iconensets ontwikkeld. De gemeente Oegstgeest wilde de ‘Sociale kaart voor welzijn en ondersteuning’ voorzien van een reeks passende iconen. Deze sociale kaart – die eigenlijk geen kaart maar een handig gidsje is – wijst de inwoners van Oegstgeest de weg naar organisaties en activiteiten op het gebied van welzijn. Een goed initiatief waar wij graag ons steentje aan bijdragen. We hebben een serie heldere en vriendelijke iconen samengesteld en deze opgenomen in het ontwerp van ‘de kaart’.

Een 'Terug naar Oegstgeest' brood!

Bijzonder project met een smakelijk resultaat 😋. Een 'Terug naar Oegstgeest' brood! Zo leuk om ons ontwerp te zien op het brood 🤗. Het was niet eenvoudig om de broodmal te maken, maar het is gelukt! Jeroen Zalm van @multicopywaddinxveen heeft de mal sterk genoeg gemaakt, maar flexibel genoeg gehouden zodat het makkelijk in het gebruik is. Deze heerlijke broden zijn vernoemd naar het gelijknamige boek van Jan Wolkers en bevatten uiteraard Turks fruit dadels en nog veel meer lekkers 🍞. Ze zijn te koop bij bakkerij Hugo de Groot in Oegstgeest. #terugnaaroegstgeest #brood #dorpsmarketingoegstgeest #janwolkers #bakkerij #hugodegroot #oegstgeest #logo #design #communicatie #t2designers #netdatbeetjeextra

Dag van de leraar

Hoera! Wij zijn fan van leraren en werken graag met scholen samen 🤩. Ook met Jenaplanschool De Kring. Naast alle drukke werkzaamheden, is het de leraren van deze school gewoon gelukt, om een nieuw verslag met portfolio te ontwikkelen voor de leerlingen. Boffen zij even 👊! De 18 stamgroepen hebben nu dus een eigen logo. Een aantal logo's zijn deels bedacht of geschetst door de stamgroepleiders. Dit laat zien hoe betrokken het team van leraren is! In het verslag zijn de prachtige logo's verwerkt op de tabbladen. Als je voor je kind nog een leuke school zoekt waar het altijd feest is en waar een geweldig verslag mee naar huis komt? Kijk niet verder 😄😁.

Safety Flash

Total vindt de veiligheid van medewerkers erg belangrijk! De Safety Flash poster informeert personeel, aan de hand van eerder gebeurde onveilige situaties, hoe zij moeten handelen in een toekomstige soortgelijke situatie. Voor ons was het weer een feest om dit te mogen vormgeven.

ISO 9001:2015-certificering behaald

De hysterische grijns op mijn gezicht is een uiting van de volgende emoties: trots, blijdschap, moeheid, opluchting en positiviteit.

T2 Design en Communicatie heeft gisteren ISO 9001:2015-certificering behaald voor de scope grafische vormgeving en communicatiediensten. Hoppa!

Dit is de meest recente en complete editie van de certificering, gericht op kwaliteitsmanagement. Het betekent dat onze dienstverlening en interne processen een hoge mate van kwaliteit hebben en dat wij continu bezig zijn met het doorvoeren van verbeteringen gericht op efficiëntie.

Zo’n certificering haal je alleen met een professioneel en klantgericht team en laat ik nou het geluk hebben om te mogen werken met zo’n team. Thanks guys!

Het was een jaar hard werken, maar wat was het fijn om dit onder begeleiding van Astrid Goseling (Voicus) te mogen doen. Astrid is zo’n ondernemer die zich ergens in vastbijt en altijd nèt dat beetje meer geeft en doet. Dus Astrid, jij ook bedankt en fijn dat je het komende jaar bij ons zult zijn voor de interne audit’s en teamsessies.

Ik heb zin in de plannen voor 2020-2023, maar eerst gaan we ons weer 100% focussen op dat waar het allemaal om gaat: het optimaal helpen en ondersteunen van onze klanten!

Proost!

Fit over de streep

Als enthousiaste sponsor van Loopgroep Oegstgeest hebben wij een gadget mogen weggeven aan de deelnemers van de beginnerscursus. Fit over de streep? Eet deze reep!

Serenity and Balance

Zie hier dè eindejaarsboost voor gebruik in de studio 👊. Serenity and Balance! Twee heerlijke Doterra oliën van Helio. Daar halen wij graag onze neus voor op!

Biologische duinpiepers

Na een meeting in De Tapuit, bezoekerscentrum Dunea kregen wij een zak Meijendellers mee naar huis. Verse biologische duinpiepers rechtstreeks uit Nationaal Park Hollandse Duinen. Bedankt duinwachters voor deze smakelijke verrassing en tot gauw.

Studio with a view!


Op naar de top

Wij klimmen rustig maar gestaag naar de top van de berg genaamd 'ISO-certificering 9001'. In samenwerking met Voicus hebben wij onze stakeholders omschreven en het SWOT-model ingevuld. Hiermee hebben wij een analyse gemaakt van sterke/zwakke punten en mogelijke kansen/bedreigingen. Binnenkort volgt de implementatie van ons kwaliteitsmanagementsysteem. Het is een lange weg naar de top, maar het uitzicht is prachtig!

Klaar voor de start...

De nieuwe loopshirts zijn binnen 🙌! Ook dit jaar sponsoren wij Loopgroep Oegstgeest. De leukste club in de regio 🤸‍♂️.

Mag het licht aan

Nou weet ik dat wij bezig zíjn om ISO gecertificeerd te worden, maar mijn collega gaat wel erg ver 😂. Veiligheid boven alles 🙌.

Een jarige bij T2

Bijna leeg! Een 'little brown bag', ter ere van Eelko's verjaardag. Gefeliciteerd supercollega en fantastische art director!

Wild Orange Day

Vandaag bij T2: 'Wild Orange Day'. De studio ruikt heerlijk en de essentiële olie geeft extra kracht en energie. Dat gebruiken wij vandaag om het handboek kwaliteitsmanagement verder uit te breiden, zodat wij straks ISO certificering 9001 'in the pocket' hebben. Sta jij ook voor kwaliteit? Bel T2.

T2 steunt VOKK

LEF! Dat hebben de lezers van dit magazine. Maar de redacteuren ook, want zij durfden het aan om het blad compleet te laten restylen door T2. Samen zijn wij om de tafel gegaan en al snel vlogen de ideeën in het rond. We begrepen elkaar, werkten goed samen en zie hier het eindresultaat. Een eigentijds blad met een nieuw logo. Het laatste gesponsord door T2, omdat wij de VOKK (Vereniging Ouders Kinderen & Kanker) een warm hart toedragen. Wil jij ook de VOKK steunen, kijk op www.vokk.nl of mail naar bureau@vokk.nl.

Holland's Duinen

Kijk, dit is de nieuwe editie van het blad Holland's Duinen. Mooi hè. Wij zijn zelf erg onder de indruk van het covermodel ;).

Picture perfect

Een goede foto is het halve werk. Het valt goed op en laat dat nou net de bedoeling zijn 🙌.

Essentiële oliën

Binnenkort ruikt onze studio naar essentiële oliën. Citroen voor een goed humeur, optimisme en focus. Munt tegen vermoeidheid, Forgive voor stressreductie en Breathe om weer op adem te komen. En tot slot, een hele leuke: Wild Orange ter bevordering van de creativiteit.

Smakelijke verrassing!

Oef, toch nog even naar de gym...weer een tevreden klant. Bedankt Anne-Maartje voor de lekkere verrassing. Succes met Kinderpraktijk SPRING.

Oegst!Live

Nieuw logo voor Oegst!Live. Een samenwerking van Rabobank, Dorpsmarketing Oegstgeest en Cultuurfonds Oegstgeest. Deed het heel goed op de grote schermen van Dorpscentrum Oegstgeest.

De nieuwe Attent

Koninklijk bezoek! De leden van Vereniging Ouders Kinderen en Kanker lezen erover in de nieuwe Attent. Fijn om te mogen werken voor deze geweldige vereniging!

Attentie kraanwaterfans

Receptenboekje Kraanwatercocktails & Smaakjeswater. Een ‘must have’ voor alle kraanwaterfans. Styling foto's, fotografie, copy, vormgeving en productie door T2. Met dank aan Erwin, Monique en Daan.

Work in progress

Work in progress #photoshoot #photography #photographer #styling #studio #recepy #book #fotoshoot #recept #boek #fotograaf #design #communicatie

Het familieleven van de kerkuilen

Vers van de digitale pers. Illustratie en copy door T2. Vanaf nu allemaal kijken naar deze lovebirds!

Pitch voorbereidingen

Voorbereidingen treffen voor een hele leuke pitch! #latenzienwiejebent #latenzienwatjekan #pitch #designbureau #driebureaus #design #designers #communicatie #online #offline #mix #zinin! #thenetherlands

De nieuwe website

Geert-Jan en Eelko zijn druk bezig met het design van onze nieuwe website (T2 Design en Communicatie).

Digitale Marketing Strategie

800 pagina's opgemaakt en alle grafieken gerestyled....bijna klaar! We weten nu echt ALLES over digitale marketing strategie :-).

Stijlvolle karaffen

Trots op dit initiatief van Dunea. Design, copy en fotografie verzorgd door T2.

Welkom bij de Klinkenbergerplas

Bijzonder om als lid en sponsor van Loopgroep Oegstgeest aanwezig te zijn bij de opening van de Klinkenbergerplas. Tijdens de openingsronde konden wij hardlopend het prachtige gebied en de heldere signage bewonderen. Vormgeving, productie en plaatsing van de borden door T2 in opdracht van de Gemeente Oegstgeest.

Hutten bouwen

Logo design voor HUT'16 #huttenbouw #oegstgeest #sponsoren #goededoelen  #logos #polsbandjes

Speciaal drukwerk

Old school card for our cliënt #graphicdesign #welovepaper #designisinthedetails #communicatie

NPHD bij DWDD

Nationaal Park Hollandse Duinen zit bij de top 3 in de verkiezing Mooiste Natuurgebied van Nederland.Trots en blij. Ook op ons team voor het ontwikkelen van de #campagne en het #beeldmerk #design #communicatie

Cijfers en persoonlijke verhalen

Wat een mooi overzicht hebben we mogen vormgeven voor Stichting Onderwijsgeschillen. Een fijne afwisseling van cijfers en persoonlijke verhalen. Het Jaarbeeld 2021 geeft zo een goed beeld van wat er vorig jaar heeft gespeeld in het onderwijs! 🎒

Co-creatie!

Dit is weer een goed voorbeeld van co-creatie! 🤩

Regelmatig buigen we ons met het hele team over een communicatievraag en komen we zo, in samenwerking met de klant, tot een effectief communicatiemiddel.

Campagne nieuw intranet

Hoe je iets onder de aandacht brengt bij collega’s? 🤔 Dunea pakte dit slim aan door een campagne op te zetten om het vernieuwde intranet te presenteren.

Tijdens een brainstormsessie bedachten wij een passend concept. Prikkelende headlines (met een flinke knipoog 😉) trokken de aandacht van Dunea’s medewerkers… 👀 En de leuke giveaway van chocola zorgde ervoor dat er nog lang werd nagenoten.

Happy gardening!

Veel inwoners van de Randstad zijn op zoek naar manieren om de omgeving thuis te ‘vergroenen’. Geldt dat ook voor jou? En zou je het leuk vinden om een stukje van jouw tuin in te richten als Groene Tuin van Nationaal Park Hollandse Duinen? Kijk dan op www.groenetuinen.nu en ontdek hoe je dit voor elkaar kunt krijgen! 💻

Als je inheemse planten, bomen en heesters zoekt, dan vind je ze bij de deelnemende tuincentra in plantenbakken waar dit vrolijk molentje bij staat. Happy gardening! 🌳🐞🌷🦋

Inspirerende sessie

Een heerlijk Haags broodje aan het eten na een inspirerende sessie bij het CAK! 🥪🍕

De “Groene lijn”

Dat het lente is zie je duidelijk terug in Nationaal Park Hollandse Duinen 🌷 De “Groene lijn”, buslijn 90 van Arriva Nederland, leidt je rechtstreeks door de mooiste plekjes van dit prachtige gebied… 🚍 Opstappen kan op Leiden Centraal op 10 minuten lopen van T2, dus kom gerust eerst een kopje koffie drinken en laat ons je vertellen wat onze plannen zijn voor 2022! 😊

Een rijdend visitekaartje!

We zien het steeds vaker voorbij komen in onze aanvragen: een rijdend visitekaartje! 🚗 Zo hebben we laatst ook dit ontwerp voor Voicus mogen maken.

Zoals elk communicatiemiddel, vraagt een autowrap ook om een eigen aanpak. In een split second moet je jouw boodschap overdragen, dus raden wij altijd aan om er niet te veel op te plaatsen. Less is more! 😉

Storm Corrie doet T2 niks!

Wij komen beslagen ten ijs met de stormparaplu van Nationaal Park Hollandse Duinen, die goed opvalt op zo’n grauwe dag als deze! 💨☂️

Fleurig van start

We zijn 2022 fleurig van start gegaan in ons nieuwe kantoor in Leiden! 💐

Met het team hebben we deze week direct allerlei plannen gesmeed om de ruimte nog meer het 'T2-gevoel' te geven. Tipje van de sluier: de grijze muren blijven in ieder geval niet grijs! Wordt vervolgd… 😁

Bestel het op tijd!

De meest feestelijke, maar drukste maanden van het jaar zijn weer aangebroken 🎅🎄 Niet alleen voor ons, maar ook voor onze drukkers en postbedrijven. Dat betekent dat je niet te lang moet wachten met het aanvragen van drukwerk of het bestellen van gadgets en cadeautjes, want levertijden zijn langer dan gebruikelijk 📦

Als wij je ergens mee kunnen helpen, dan horen we het graag. Een goede voorbereiding is tenslotte het halve werk! 😊

Eenzaamheid aanpakken, hoe doe je dat?

Voor dit mooie, maatschappelijke project heeft T2 de identiteit en alle communicatiemiddelen ontwikkeld. Het was belangrijk dat het geheel een positief effect zou hebben op het vergroten van het bereik van de campagne onder de inwoners van Oegstgeest. De gemeente ziet dat het enorm helpt wanneer inwoners meer naar elkaar omkijken. Middels het faciliteren van het bewonersinitiatief Lief & Leedstraten levert de gemeente een stevige bijdrage aan het terugdringen van eenzaamheid.

Kijk voor meer informatie en aanmelding op www.oegstgeest.nl/liefenleed

Boekdelen

Als één beeld meer zegt dan duizend woorden, spreken infographics boekdelen. Of liever; bibliotheken, want infographics combineren hoge informatiedichtheid met verhelderende visuals.

De populariteit van deze slimme ontwerpen neemt steeds meer toe. Wekelijks, zo niet dagelijks, ontwikkelen wij unieke exemplaren. Van heel illustratief tot interactief; met een infographic kun je alle kanten op!

De week van...

Wist je dat het bijna ‘De week van Nationaal Park Hollandse Duinen’ is? Vanaf woensdag 22 sept t/m zondag 3 okt zijn er langs het kustgebied vanaf Hoek van Holland tot aan Hillegom allerlei leuke activiteiten te doen. Om deze feestelijke week extra onder de aandacht te brengen, hebben wij een uniek logo ontwikkeld. Wat vind je ervan? 😀

Ben je benieuwd welke activiteiten worden georganiseerd? Neem dan een kijkje op www.nphd.nl/deweekvan en meld je meteen aan!

Gespot!

En dan bedoelen we niet ons koningspaar… 👑

Voor de jaarlijkse vrijwilligersactie NLdoet van het Oranjefonds, hebben Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima de handen uit de mouwen gestoken bij Cultuurhuis De Paulus in Oegstgeest.

Nu spotten we geregeld communicatiemiddelen die wij ontwikkelen voor Dorpsmarketing Oegstgeest, maar de oplettende kijker heeft op de foto’s en video’s van deze dag ook het logo van Terug Naar Oegstgeest kunnen ontdekken op de achtergrond!

Weer een mooi stukje reclame en promotie voor het dorp!

Foto: Willemien Timmers 👊

#koningwillemalexander #koninginmaxima #t2designers

Dual branding wegwijzers

Wayfinding is ook voor ruiters in Nationaal Park Hollandse Duinen van belang. Daarom hebben wij op verzoek van Dunea dual branding wegwijzers ontwikkeld. Ruiters kunnen vanaf hun paarden de borden lezen en zo snel de juiste weg kunnen vinden. Heb jij deze wegwijzers al gespot? 😃

Handen uit de mouwen

Tja, hoe illustreer je een zwaaiende hand 🖐? Soms helpt het om de beweging zelf te maken LOL 😄. #behindthescenes #duco #duinwachter #Dunea #character #illustratie #design #t2designers

Kijk je ogen uit!

Spring in bus 90 en ontdek Nationaal Park Hollandse Duinen! Stop op de terugweg bij T2. Dan kunnen we samen kijken op welke wijze ons design ook voor jou kan gaan werken. 😃

Boost met een hoofdletter B!

Kijk, dit is toch een logo om vrolijk van worden? Een krachtige letter B waarbij de 2 vlakken als losse stijlelementen kunnen worden gebruikt. Met deze elementen en een veelzijdig kleurenpalet wordt een huisstijl breed toepasbaar en krijgt het direct een professionele uitstraling.

Wil jij jouw huisstijl ook een boost geven (met een hoofdletter B!)? Neem dan contact met ons op, want wij adviseren je graag 😃.

Goed nieuws!

53 partners steunen Nationaal Park Hollandse Duinen en hebben samen in december de officiële status van nationaal park aangevraagd bij het Ministerie van LNV. De partners kregen ter voorbereiding op dit bijzondere moment een mooie cadeaudoos toegestuurd. De inhoud hebben wij verzorgd: 4 brochures, kaart, brief én mooi verpakte NPHD-sokken. Dit maken, drukken, verpakken en verzenden van ruim 150 dozen met inhoud vergde nogal wat regelwerk. Met passen en meten lukte het alles in de brievenbusdozen te krijgen 😅. Nu is het wachten op de officiële status voor het prachtige gebied waar wij zelf ook in wonen, werken en recreëren.

'Blije' sokken

Hoe wij ons warm houden tijdens deze extreem koude dagen? We wandelen af en toe de duinen in met deze vrolijke, warme, knaloranje sokken op onze koude voeten. Deze ‘blije’ sokken zijn door ons ontworpen, ter gelegenheid van de Statusaanvraag van Nationaal Park Hollandse Duinen. Ook interesse in zo’n opvallende goodie voor je klanten of medewerkers? We denken graag met je mee! 😀🤓😁

Happy scratching!

Deze vrolijke winterkalender had niet op een beter moment bij de inwoners van Oegstgeest op de deurmat kunnen vallen.... Eenzaamheid, een schrijnend en vaak onzichtbaar probleem, ook binnen de gemeente Oegstgeest. Wij hopen dat de kalender het gewenste effect heeft. Happy scratching! 🥳😃 #iedereenheefteenbuurman #iedereenheefteenbuurvrouw #wijzijnoegstgeest #scratchink #krasinkt #design #communicatie #t2designers

Nationale Kraanwaterdag

Opdrachtgever Dunea besteedt op deze dag aandacht aan bewust watergebruik en het drinken van kraanwater als duurzame en gezonde dorstlesser. Dit doen zij samen met alle Nederlandse drinkwaterbedrijven. Deze dag inspireerde ons om een gave animatie te maken in onze nieuwe huisstijl. Proost!

Talent dat groot genoeg is om samen te werken

En dan begin je op een mooie maandagmorgen aan de opmaak van een boekwerk van ruim 600 pagina’s en meer dan 200 figuren en grafieken. Het was precies zoals het klinkt, een uitdaging! Maar wèl een die we niet snel zullen vergeten. Dit was nou zo’n project waarbij de kwaliteiten van verschillende mensen optimaal zijn ingezet om een zo hoog mogelijk eindresultaat te halen. Dus ook die van auteur en opdrachtgever Emile Lancée (Vrije Universiteit Amsterdam) en copywriter Erwin Vogelezang (Tekstenzo).

Waar de ene T2’er dagenlang onbegrijpelijke grafieken omtoverde tot overzichtelijke figuren, creëerde de andere T2’er een fraai en leesbaar mengsel van deze figuren, teksten, afbeeldingen, iconen, cases, opsommingen en definities. En dat allemaal onder het toeziend oog van Emile. Ook de vele dagen dat hij bij ons (in de pre-coronatijd) aan het bureau aanschoof zullen we niet snel vergeten: urenlang aanpassingen en verbeteringen doorvoeren en meningsverschillen over het cover-ontwerp bijleggen. Maar vooral ook veel lachen, verhalen vertellen en pizza eten. Het resultaat mag er zijn dankzij deze geweldige samenwerking! Emile, bedankt voor het vertrouwen.

Alle disciplines in één hand

Yesss! We zijn nu ISO gecertificeerd en hebben een nieuwe visuele identiteit! Een aangepast uiterlijk, maar wat hetzelfde blijft: we gaan nog steeds voor een goede persoonlijke relatie, zodat je altijd weet met wie je te maken krijgt en aan een half woord genoeg hebt. En zodat je erop kunt vertrouwen dat je op tijd én binnen het budget precies het werk krijgt dat je verwacht.

Maar ook alle disciplines in één hand. Dus geen haperende keten, of planningen en specificaties die niet op elkaar aansluiten. Zodat je waarborgen hebt voor continuïteit en objectieve maatstaven voor kwaliteit (ISO 9001:2015!).

Als opdrachtgever zoek je de balans. En wil je allebei: die persoonlijke relatie én alle disciplines in één hand. Daarom biedt T2 Design en Communicatie de persoonlijke efficiency van een compact bureau met de brede dienstverlening die jouw organisatie vraagt.

Ondersteunende iconen

Leuk om te zien hoe goed de iconen de tekst ondersteunen en nèt dat beetje extra geven! We hebben inmiddels veel iconen voor Dunea ontwikkeld en daar voegen we deze iconen aan toe. De vrolijke duinwachter op de pagina was ook een leuke ontwerpklus. We worden zelf heel blij van dit poppetje. Jullie ook? Fijne vrije dag(en) allemaal.

Magazine met nèt dat beetje extra

LEF Magazine met goudfolie. Voor zo'n keuze is lef nodig 😄. Hoofdredacteur Lisa van @vokk_nl durfde het aan. Het geeft het magazine nèt dat beetje extra. Mooi toch? #foliedruk #goud #magazine #tijdschrift #gold #design #communicatie #vokk #steunvokk #netdatbeetjeextra #t2designers #thenetherlands🇳🇱

Wereld Tapir Dag

Leuk hoor Koningsdag op 27 april… maar Wereld Tapir Dag wordt daardoor altijd maar vergeten!

Wereldboekendag!

Ook al houden wij ons met name bezig met communicatie vraagstukken, campagnes, wayfinding design en infographics, wij hebben ook nog altijd een passie voor informatieve, educatieve en mooie boeken. We mochten er dan ook al vele ontwerpen voor én in samenwerking met Dunea, Emile Lancée, Remco de Boer, IMd Raadgevende Ingenieurs en VOKK. En op Wereldboekendag zetten we deze boeken graag héél even in het zonnetje.

Wereldboekendag is een evenement dat jaarlijks op 23 april wordt gehouden door UNESCO ter promotie van lezen, publicatie en auteursrechten.

Fotoshoot in opdracht van Dunea...'Bij de klant thuis'.

Als ik bij fotoshoots aan het werk ben als projectmanager, dan draait mijn hoofd op volle toeren...😃. Klopt het totaalplaatje? Zitten de modellen goed? Zie je geen vingerafdrukken op het glas? Vertelt de foto het juiste verhaal? Is dit wat de opdrachtgever wil? Kunnen wij deze foto's zowel on- als offline inzetten? Ik zit geen moment stil en doe alles wat nodig is om nét dat beetje meer te leveren voor onze klanten.

Lights, Camera, Action!

Filmopnames voor Nationaal Park Hollandse Duinen. Met dank aan #dannytaheij #quickworks en de mooiste #zonsopkomst van 2020! #design #communicatie #t2designers #nphd #natuur #grenzeloosmooi #grenzeloosgenieten #filmopnames #sunrise #dunes #thenetherlands #nederland

Een speciaal kerstdiner

Een goed doel heeft zelf hulp nodig!

Zo tegen het eind van het jaar is het druk en levendig in de ontwerpstudio van T2. We denderen af op de kerstvakantie en nemen daarna tijd om te genieten van de feestdagen.

Ivonne Janka en Jeroen Jager zijn ook druk, maar hebben het toch op zich genomen om een heel bijzonder kerstdiner te organiseren voor eenzame inwoners van Oegstgeest. Eenzaamheid....het is van alle leeftijden en kan iedereen overkomen. De gevolgen zijn groot en het zijn de kleine dingen die we doen, die het verschil maken.

In de zoektocht naar sponsors, werd vlot afgesproken dat T2 de posters en menukaarten zou ontwerpen. Willemien Timmers schreef de tekst en de posters zijn door de repro van de Leo Kannerschool Oegstgeest gedrukt. Teamwork! En wat geeft geven toch een goed gevoel!

Ken je iemand die het verdient om er met de feestdagen even helemaal uit te zijn? Trakteer die buurman, dat familielid of die kennis op een chic kerstdiner bereid door een super-chef.

Stuur een mail met toelichting naar redactie@oegstgeestercourant.nl onder vermelding van ‘Kerstdiner voor twee’.

Teamsessies

Vandaag hebben wij in het verlengde van ISO 9001, een aantal teamsessies uitgewerkt en voorbereid. Volgende week gaan wij samen de TOWS matrix (afgeleide van het analysemodel SWOT) invullen. Daarmee krijgen wij meer inzicht in onze organisatie en de omgeving waarin wij ons begeven. Met de uitkomst (hopelijk veel strategische opties), kunnen wij voor de komende jaren onze koers bepalen. Op de foto zie je Astrid, terwijl ik op de tafel sta om een foto te maken. Zo weet ik zeker dat alles na het weekend op de juiste volgorde aan de muur hangt 🙃

Samenwerken

Dat was weer een leuke samenwerking van T2 en Peerdrops met een prachtig resultaat. Wayfinding design naar een nieuw educatief gebied van Dunea. De Duincampus. Trots ook op het ledframe van T2 en Atwee. Hebben we goed geregeld mannen!

Uit de losse pols

Misschien ook wel eens leuk om de ruwe schetsen van de dag te zien. In de brainstormfase wordt vaak 'even snel' een schets gemaakt. Voor je het weet vliegen de ideeën door de studio. Zo helpen wij opdrachtgevers bij het vinden, bereiken en bedienen van hun doelgroep.

Een eigen wijn

En wat zetten wij vanavond op tafel? Een eigen (Gallo)wijn, gefotografeerd in onze mooie tuin. Met een robuuste Galloway rund op de label. Afscheidscadeau voor Debbie, waarmee wij vele jaren heel erg fijn hebben samengewerkt.

Herbruikbare bekertjes

Design en tekst kun je bewust inzetten om medewerkers in beweging te krijgen. In dit geval, tot 4 x richting de koffieautomaat met een herbruikbaar bekertje. En als de bekers na gebruik goed ingezameld worden, dan volgt een recyclingproces. Goed initiatief van opdrachtgever Dunea. Wil jij dit binnen jouw organisatie? Bel T2!

Daar worden wij b(l)ij van!

Wij houden van bijen en vlinders, jij ook? En we worden b(l)ij van dit bord. Gemaakt, geproduceerd en geplaatst door T2 voor de gemeente Oegstgeest.

Een nieuwe designer!

Jippie, we hebben een nieuwe designer! Marije gaat als kersverse T2-er wensen van opdrachtgevers vertalen naar visuele ontwerpen. We werken nu al een tijdje samen en het lijkt alsof het altijd al zo is geweest. Vandaag was de dag aangebroken dat Marije een T2-selfie moest maken voor plaatsing op onze website . Het is zoals jullie kunnen zien goed gelukt! Gelukkig wil ze na dit verzoek nog steeds bij T2 werken 😄😅. Komen jullie gauw eens kennismaken?

Nieuwe bussen voor SKO Oegstgeest

Mooie bussen, mooi ontwerp. Met herkenbare kleurencombinaties voor de kinderen van SKO Oegstgeest. Met welke bus wordt jouw kind vervoerd? De gele, groene, rode of blauwe?

Expeditie Duin & Water

Gisteren was Dunea's eerste, zeer geslaagde Expeditie Duin & Water met T2's cartoons toegepast op alle uitingen. Zo'n 500 kinderen tussen 8-12 jaar hebben missies uitgevoerd en leerden zo op een speelse manier over het werk van monteurs, onderzoekers en duinwachters. Ook dit project kunnen we met trots afvinken 😃!

Infographic in de krant

Zien wij net recent werk van T2 (een kleine maar belangrijke infographic over energie uit water) in de krant 😃.

Waterbar

En weer een mooi ontwerp van T2 voor Dunea. Staat in Het Nationale Theater Den Haag. Achterwand waterbar ONDINE.

De eerste editie

Nieuw #magazine #natuur #duinen #eersteeditie #papier #artikelen #foto's #fotografie #mooidesign #topsamenwerking #ruggetje #nationaal #park #hollandse #duinen #NPHD #universiteitleiden #Leiden #thenetherlands

Vogeltelpost

Signing voor de gemeente Katwijk #birds #sea #signing #buitenbord #vogel #katwijk #gemeentekatwijk #informatie #vrijstaand #design #communicatie #thenetherlands #lookatthebirdie

Wat gebeurt er na uw melding?

Voor het CBG (College ter Beoordeling van Geneesmiddelen) heeft T2 Design en Communicatie een infographic ontwikkeld. Wat gebeurt er met uw melding? Het CBG beoordeelt de meldingen. Komt de bijwerking door het medicijn, dan komt het CBG in actie. Lees meer over bijwerkingen op de CBG-website

Oegstgeest Ontmoet

Geen probleem!

Het is de landelijke week tegen eenzaamheid. Samen tegen eenzaamheid Oegstgeest (Gemeente Oegstgeest) organiseert ieder jaar “Oegstgeest Ontmoet”, waarin van 4 t/m 9 oktober allerlei gezellige activiteiten worden georganiseerd. T2 heeft het jaarlijkse programmaboekje en de aankondigingsposter weer vormgegeven.

Wat doe jij tegen eenzaamheid (bij anderen)? 🤔

Geld nodig? 💵

Geen probleem!

Wij ontwerpen zo nieuwe biljetten voor je! 😉

Hier zie je het betaalmiddel van Jenaplanschool De Kring uit Oegstgeest. Tijdens de afsluitende avond van de jaarlijkse feestweek, wordt er betaald met Kringgeld. Daarmee wordt veel geld opgehaald voor het goede doel en dat sponsoren wij graag! 😊

Nu het nieuwe schooljaar weer van start is gegaan, kijken we uit naar veel meer leuke klussen voor onderwijsinstellingen.

NPHD Informatiepanelen

Op zoek naar een (gratis 😉) uitje in regio Leiden? Wij hebben een tip! Bezoek de vaste tentoonstelling van Stichting Historie Vliegveld Valkenburg over de geschiedenis van het vliegveld🛩 Dat kan elke zaterdag tussen 13 - 16 uur. Nationaal Park Hollandse Duinen heeft recentelijk, door ons ontworpen informatiepanelen geplaatst, zodat bezoekers meteen ook inspiratie kunnen opdoen over wat er verder nog te beleven is in de regio. Veel plezier! 😊

Inspirerend uitzicht!

Kom je gauw eens kennismaken met onze ijsvogels Ben & Jerry? 🐦🐦 Dankzij de professionele inzet van Drukkerij A2, is ons uitzicht vanaf nu inspirerend en gezellig! 😃

Een geweldige vorm van co-creatie

Wie kinderen in het basisonderwijs heeft of zelf in het onderwijs werkt, kent het vast wel.... je ontvangt heel regelmatig verslagen, rapporten, CITO uitslagen etc. Hoe fijn is het als deze allemaal verzameld zitten in een map? 😉

Zo dacht Jenaplanschool De Kring uit Oegstgeest er ook over. Zij gaven ons de opdracht om een set iconen en tabbladen te ontwerpen waarmee deze informatie voor ouders en opvoeders makkelijk vindbaar zou zijn.

Door gebruik te maken van kleuren en vrolijke iconen, zijn de tabbladen aansprekend voor de doelgroep kinderen van 4-12 jaar. Voor alle stamgroepen is een eigen logo / icoon ontworpen, waardoor de mappen ook nog eens een persoonlijk tintje hebben gekregen. Een aantal meesters en juffen hebben zelf een schets gemaakt van het logo dat zij voor ogen hadden. Een geweldige vorm van co-creatie. 🤩

#design #communicatie #T2designers #drukwerk #onderwijs #cocreatie

Vandaag is het #Warmetruiendag! 🧶

Het duurt wel even voor onze T2-trui gebreid is, maar wat in het vat zit verzuurt niet. Geduld is namelijk een van onze kernkwaliteiten! 😁

Wij gaan verhuizen...

Het zijn niet alleen de laatste dagen van het jaar, maar ook onze laatste dagen in Katwijk. T2 gaat verhuizen! 📦

Vanaf 3 januari 2022 zitten wij in Leiden aan de Schipholweg 103 😁

Vol verwachting

Veel leuke, gekke, bijzondere en mooie Sinterklaasopdrachten, Dat is wat wij ook dit jaar weer verwachten! Dus heb je een leuk idee, Wij denken graag met je mee!😉

Petit fours

Sommige tradities moet je in ere houden… Zoals de traktatie van onze collega Geert-Jan, die jaarlijks met zijn favoriete gebak, petit fours, komt aanzetten! 🥳 Inmiddels heeft het hele team wel een favoriete smaak. En nu… nu moeten we weer een jaar wachten op die petit fours… 🙄

Wat trakteer jij meestal op werk? 🍰

Dag van de leraar

Gisteren was de dag van de leraar. Welke leraar is jou altijd bijgebleven? 🤔

Docenten spelen een belangrijke rol in onze ontwikkeling. Doordat wij werken voor een aantal klanten uit de onderwijswereld, waaronder Utrecht Leert, zien we elke keer opnieuw, hoe belangrijk goede leraren zijn! 👨‍🏫

#Fietsnaarjewerkdag

Van beweging wordt je creatiever! Vandaag is een mooie dag om daarbij stil te staan, want het is ‘Fiets naar je werk dag’ 🚲 Ons team geeft daar uiteraard gehoor aan en is, net als alle andere werkdagen, op de fiets naar de studio gekomen. Naast het feit dat we lekker duurzaam bezig zijn, zorgt het dus ook dat we met verrassende ideeën de dag beginnen! ✨

#fietsnaarjewerkdag

#Dagvandekokosnoot

Wij eindigen de week met een vrolijke noot! 🥥

Oh boy! She’s 50!

Deze mijlpaal behaalde één van onze opdrachtgevers en dat kon natuurlijk niet stilletjes voorbij gaan. Dus maakten wij, in opdracht van haar collega’s, een fijne waardebon. Effe lekker - out of the box - wat anders. Dat dacht de jarige waarschijnlijk ook… 😉

De vakantie staat voor de deur…

en dat weten inbrekers ook 🙃😕. Voor de Gemeente Oegstgeest hebben we een folder ontworpen vol preventiemaatregelen en tips. Wat wij zelf doen tegen inbrekers? Wij bewaken het fort en zijn dus de hele vakantieperiode in de studio aanwezig om met jouw klus aan de slag te gaan! 😃😃😃

T2’s EK Bingo!

Binnenkort kom je er echt niet meer onderuit: het EK voetbal. Daar zit jij misschien helemaal niet op te wachten 😅😄? Om de wedstrijden voor jou - als meekijker - toch een beetje draaglijk te maken, is er nu T2’s EK Bingo! Nestel je bij de EK-fanaten op de bank, aanschouw de wedstrijd en luister goed naar de opmerkingen. Hoor je één van de typische uitspraken of zie je een van de onderwerpen die op de kaart staat? Kruis deze aan en vermaak je zo met je eigen spel.

Heel veel schetsen

Bijna een jaar geleden lanceerden we onze nieuwe huisstijl. Benieuwd wat daaraan vooraf ging? Brainstormen en schetsen. HEEL. VEEL. SCHETSEN 🙃😅😃!. Hier een kleine greep uit de ontwerpen die de revue zijn gepasseerd.

Pasen

Wat zegt het kuikentje 😄😄😄? Het blijft leuk om eigen illustraties tot leven te brengen in een animatie. Een soort reanimeren...of toveren LOL.

Preventieakkoord Jeugd

In dit digitaal jaaroverzicht blikt men terug op het eerste uitvoeringsjaar van het Preventieakkoord Jeugd. In het Actieprogramma 2021 worden de doelen voor 2021 behandeld.

Voor deze documenten ontwikkelden wij een krachtige stijl en duidelijke iconen, passend bij het eerder door ons ontworpen logo. Dit maakt de documenten visueel aantrekkelijk en online goed leesbaar.

Beide digitale publicaties sluiten goed aan bij het onderwerp: zich samen sterk maken voor het verstevigen van de preventieve aanpak en vroegsignalering rond het opvoeden en opgroeien. Mooi om zo een bijdrage te kunnen leveren aan een belangrijk initiatief.

Zoek de verschillen

Misschien heb je het idee dat je naar 6 dezelfde illustraties kijkt. Maar als je iets langer kijkt, ontdek je vast een aantal verschillen. Soms maakt de kleinste aanpassing nét het verschil. Met ons oog voor detail en de nodige aandacht voor functionaliteit, lukt het altijd weer om te komen tot een evenwichtig beeld. Welke verschillen zie jij tussen A en F?

T2 wenst je fijne feestdagen en een creatief 2021

Creativiteit betekent eenvoudig dat je totaal ontspannen bent. Fijne feestdagen allemaal! 🤩

Actie Warm Hart

Voor opdrachtgever VOKK, verzorgen wij al heel wat jaren het ontwerp en de opmaak van twee VOKK-magazines: de Attent en de LEF. Geregeld staan hierin artikelen over de KanjerKetting; een ketting om kinderen met kanker te steunen. Elke kraal aan de ketting staat voor een bepaalde behandeling, onderzoek of gebeurtenis wat het kind heeft doorstaan en vertelt hiermee hun verhaal. Deze bijzonder verhalen laten ons niet onberoerd. Het VOKK doet fantastisch werk! 😀 Dit jaar is de VOKK / KanjerKetting één van de goede doelen voor de Actie Warm Hart van KRO-NCRV, waarmee ze kans maken op een mooi geldbedrag. Je kunt de VOKK steunen door op ze te stemmen: https://warmhart.kro-ncrv.nl/goede-doelen/vokk

Herfstkleurplaat

Gisteren in de T2 studio ontworpen en nu al online...een superleuke herfstkleurplaat https://www.dunea.nl/dunea-doe-dingen.

Spaarzaam gebruik van kraanwater

De laatste weken was spaarzaam gebruik van kraanwater tijdens de hittegolf een speerpunt 😅. Wij ontwikkelden een korte, heldere social post om de boodschap over te brengen. Vanaf morgen mag je je regenlaarzen weer aan 💦 ☂️. Fijn weekend allemaal 😄

Kwaliteit met een spark!

Wij zijn bezig met iets heel leuks: illustraties voor een animatie waar je vrolijk van wordt en waarvan je een glimlach krijgt. Kwaliteit met een spark! 🤩

T2 denkt mee en geeft advies op maat

Interne communicatie is momenteel een speerpunt binnen organisaties. Zo ook voor onze opdrachtgevers. Op verschillende plekken in het pand worden belangrijke boodschappen over Corona maatregelen gecommuniceerd. De visuals vallen op en helpen medewerkers om op veilige afstand van elkaar te blijven terwijl ze zich verplaatsen door het pand. T2 denkt mee en geeft advies op maat, zodat je zeker weet dat je op de meest efficiënte manier communiceert met je doelgroep.

Jan Wolkers wandeling

De slogan van Dorpsmarketing Oegstgeest, ‘Terug naar Oegstgeest’, is natuurlijk afgeleid van het legendarische boek van Jan Wolkers. En dat is niet zomaar, want de schrijver was een geboren en getogen Oegstgeestenaar. Dorpsmarketing en Wandelclub Oegstgeest hebben de handen ineen geslagen en een wandeling ontwikkeld waarbij je langs een aantal plekken komt waar Jan Wolkers heeft gewoond, gespeeld, gewerkt of naar school is gegaan. Deze informatie en foto's hebben wij in een A5 folder gegoten. Het idee is, dat wij binnenkort met het hele team de wandeling gaan maken! 😅

Een nieuwe uitstraling

Deze stoere auto in onze nieuwe huisstijl straalt de kwaliteit uit die wij nastreven. Met de juiste bestickering wordt je auto een perfect visitekaartje. Samen met jou ontwerpen we een wrap die past als ‘een tweede huid’. Zo wordt je auto een geweldig promotie-object voor jouw organisatie. Meer weten, of gewoon eens sparren over de mogelijkheden? Je bent van harte welkom bij t2design.nl.

Dunea’s leerzame Dierenquiz en Waterquiz!

Wat te doen in dit druilerig weekend? Speel Dunea’s leerzame Dierenquiz en Waterquiz! Door ons ontworpen en op de website van het Museon te vinden https://www.museon.nl/nl/wist-je-dat#dierenquiz. We zijn natuurlijk benieuwd hoeveel goede antwoorden je hebt 😀.

Nationale Opa- en Omadag

Niet vergeten! ❤ opa ❤ oma ❤

Rechtenvrije foto's

Rechtenvrije foto's zijn een onmisbaar onderdeel van een goede huisstijl. Ze vertellen een verhaal en versterken tekstuele content. Vandaag waren de recreanten en bezoekers van #meijendel aan de beurt. Diverse scenario's zijn in beeld gebracht, en het zonnetje was een cadeautje! Dunea zal de foto's inzetten voor on- en offline communicatie met hun stakeholders en doelgroepen.

Fotoshoot in Meijendel

Heerlijk dagje in Meijendel, Wassenaar en een zeer geslaagde fotoshoot. Samen met Estelle Slof (Dunea), Janette van Tol en Monique Shaw, hebben wij veel bruikbare foto's kunnen schieten met hele leuke modellen. De foto's kunnen zowel on- en offline worden ingezet en zijn volledig rechtenvrij.

Stormproef

T2 is blij, want om de hoek van de studio wordt, na jaren stilstand, landschapspark Mientkant ontwikkeld. Het belooft een prachtige plek te worden, waar wij straks al wandelend kunnen brainstormen over nieuwe projecten :). Dunea heeft ons gevraagd om een buitenbord en cheque te ontwerpen voor het moment van de ondertekening. Op het filmpje zie je hoe het bord omhoog wordt getakeld. Indrukwekkend, robuust en Ciara-proof.

Werkzaamheden in het duingebied

Vanmorgen. In de duinen van Berkheide (Nationaal Park Hollandse Duinen), zag ik opeens een nieuw ontwerp van T2. Dunea is druk bezig met het re-linen van een transportleiding en doet dit met zorg voor de natuur. Goed bezig!

Wayfinding

Het is belangrijk om af en toe je kennis op te frissen 😀. Dit doen wij 'as we speak' door het herlezen van dit boek over the priciples of Wayfinding. Word je slimmer van!

BedanktTAART

Zo blij met deze 'bedanktTAART'. Superlief van de Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker. Naast fijn samenwerken, kunnen wij met gedeelde krachten ook hele mooie dingen maken. Zoals recentelijk de restyling van magazine ATTENT. Wat hebben wij toch attente opdrachtgevers 😊.

Al gespot?

De nieuwe auto's van Expertisecentrum Uniek? Dat kan best, want ze vallen goed op. Vanaf 2014 timmeren zij aan de weg. Wij zijn trots op deze duurzame samenwerking en zijn zeer tevreden over deze coole, flitsende, vrolijke full wrap 😍. Kijk voor meer info op: www.expertisecentrum-uniek.nl.

Kerkuilen TV

Wat weet jij over Kerkuilen? Test en vergroot je kennis in bezoekerscentrum De Tapuit. Daar kun je 'live' het wel en wee van de familie Kerkuil volgen, terwijl je vragen beantwoordt over deze schattige vogels. T2 verzorgde het ontwerp en de toppers van Atwee bouwden de kast en plakten daar magneetfolie op. De magnetische antwoordkaartjes kun je op de juiste plek plakken. Handig toch?

Tot bloei gekomen

Deze week zijn weer veel mooie projecten tot bloei gekomen. Materialen Leiden Marathon (kleding hardlopers Dunea en kleding vrijwilligers, water/marktkramen 'Fris van Start tot Finish'), bord 'Vlinders en Bijen' voor de Gemeente Oegstgeest. Belangrijke rapporten voor CAK, mini-expositie Veteranendag 2019 Bezoekerscentrum De Tapuit, iconen t.b.v. klantcommunicatie Dunea, infographic voor het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen en nog veel meer. En als kers op de taart een rondje ISO certificering met onze verandermanager Astrid. Een geweldige week met geweldige opdrachtgevers. We staan vanaf maandag weer klaar voor nieuwe opdrachten! Fijn weekend.

Wat is belangrijk voor duin en water?

In deze digitale infographic kan je met behulp van de 9 hotspots informatie vinden over de duinen en water.

(Winkel)ruiten beplakken

Het was weer een mooie dag voor het beplakken van een groot aantal Oegstgeester (winkel)ruiten. Ik zou zeggen, ga eens (Terug) naar Oegstgeest!

De kunst van het construeren

Gisteravond groot feest bij IMd Raadgevende Ingenieurs. Lancering boek 'De kunst van het construeren'. Een prachtig boek vol bijzondere projecten. Design door T2. Bedankt voor de leuke opdracht!

ISO certificering 9001

We starten zo met de 2e sessie i.v.m. het halen van de ISO certificering 9001. Sessie over stakeholders onder leiding van www.voicus.nl #verandermanagement.

Terug naar Oegstgeest

Deze prachtige raamstickers 'Terug naar Oegstgeest', zijn sinds kort op 5 locaties in Oegstgeest te vinden. Ontworpen, geproduceerd en 'geplakt' door T2. Binnenkort zijn ze op veel meer locaties te vinden.

Op pad door Oegstgeests

Lancering Fiets-en wandelroute Herman Boerhaave bij Kasteel Oud-Poelgeest. T2 mocht het logo, de huissstijl en folder ontwerpen voor Dorpsmarketing Oegstgeest. Bedankt voor de leuke opdracht en prettige samenwerking.

Kleuren kiezen

Kleuren kiezen voor #folie #beplakking #borden #signage #gevelbord #groot #reclame #ralkleuren #design #communicatie #thenetherlands

Een nieuw podcast(station)

En weer een afgerond project! Dit keer een logo voor STUDIO ENERGIE. Een nieuw podcast(station). Tune in om interviews te horen met prominenten over energie en de energietransitie.

Check de medicijndoos

Infographic: 'Check de medicijndoos', vormgegeven door T2 voor het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen. Belangrijke informatie ondersteund door visuals.

Keep it natural

Keep it natural #handout #littlecard #sko #pencils #anotherhappycustomer #ontwerp

Frisse (nieuwe) uitstraling

Wij zijn trots op de frisse uitstraling van de 'nieuwe' Dunea huisstijl. Helemaal in lijn met de kernwaarden van deze organisatie! Design is communicatie!

Hotel Ramada

Menu on Polypropeen for our cliënt Ramada #design #communication #hotelramada #practical

Character design

Een nieuwe character in de maak! Binnenkort meer hierover #character #design #communicatie #illustratie

Lokaal Fonds Oegstgeest

Leuk om je logo ontwerp terug te zien bij de Wereldwinkel #oegstgeest #wereldwinkel #design #communicatie #identity

T2 Creatieve Communicatie

071 40 20 555
patricia@t2communicatie.nl

Volg ons op social media!

 

T2 Creatieve Communicatie

071 40 20 555
patricia@t2communicatie.nl

Volg ons op social media!